Onze gedachten bepalen ons leven.

 

DNA-/Theta-healing

Wanneer wij een gedachte maar vaak genoeg herhalen wordt dit vanzelf een overtuiging. Dat betekent dat het opgeslagen wordt in onze hersenen als zijnde ‘de waarheid’.

Het zijn de overtuigingen die onze realiteit bepalen. Ze bepalen onze emoties, onze fysiologie, ons gedrag, onze manier van in het leven staan en hoe we naar de wereld kijken. Ze bepalen wat wij aantrekken en afstoten doormiddel van ons electro-magnetisch veld, ze bepalen onze realiteit.
90% Van deze overtuigingen spelen via ons onderbewuste een grote rol, dat wil zeggen dat wij niet doorhebben dat wij ze geloven maar dat ze wel degelijk van grote invloed zijn. Juist in deze 90% huist dan ook de mogelijkheid tot verandering en heling.

 

Theta-healing richt zich op het transformeren van deze overtuigingen die ons niet meer dienen. Zodat ook onze realiteit kan veranderen.
Deze overtuigingen:

  1. worden gecreƫerd in onze jeugd
  2. krijgen wij via het DNA mee van onze (voor)ouders
  3. leren wij aan door maatschappelijke en collectieve thema’s, normen en waarden

Elke gedachte die wij denken zorgt voor het vrijzetten van neuropeptiden. Dit zorgt oa voor de fysieke sensaties die wij als emoties erkennen. Op deze manier sturen onze gedachten onze fysiologie, onze gezondheid.

Theta-healing is in te zetten bij elke vorm van weerstand/disbalans:

  • fysieke klachten en/of ziekte
  • depressie en burn-out klachten
  • werk en ondernemerschap
  • relaties en persoonlijke thema’s
  • financiĆ«le vraagstukken
  • etc.

 

Voorbeeld van een Theta-sessie door Ana Kitney

Bruce Lipton on How to Reprogram your Mind