Evenementgegevens


‘Wat ligt eronder?’ Tijdens een systeemopstelling komen we in contact met datgene wat nog niet gezien is. Voor nieuwe inzichten en heling.
 
Een opstelling is geschikt voor vraagstukken rondom:
-licht versus donker
-ontdekken van je plek en je missie
-fysieke klachten of ziekte
-gezins- en familiesituatie
-traumaverwerking
-stress, burn-out etc.
-ondernemerschap
 
Er is nog ruimte voor representanten en vraagstellers. Wil je erbij zijn? Stuur me dan even een berichtje, op aanwezig zetten is een fijne bijkomstigheid. ?
 
 
Vergoeding
Representanten E35
Vraagstellers E90
 
 
Recensies:
”Ik ben heel erg dankbaar dat ik twee mooie familie opstellingsdagen heb mogen meemaken als representant, dit heeft diepgewortelde, onbewuste zaken naar boven gebracht, zaken waar ik nu mee verder mag gaan. Onvoorstelbaar wat er allemaal in beweging is gebracht, wat dit allemaal met mij heeft gedaan, zelfs als representant. Ik kijk uit naar de dag dat ik als vraagsteller aan de gang mag! Maaike heeft de dagen echt heel goed begeleid door de juiste vragen te stellen. De dagen hebben me aan het denken gezet over mezelf, ik heb er een enorme inspiratie uit gehaald! Dank je wel lieve Maaike!”
 
“De opstelling tweedaagse heb ik als een van de meest intense momenten ervaren in mijn leven. Naast persoonlijke problemen komen ook collectieve thema’s aan bod, die je een enorm inzicht geven in levensvraagstukken. De opstellingen leggen de oorzaken van problemen (wat die ook mogen zijn) bloot, die heel goed te begrijpen zijn door alle deelnemers. Ook als representant wordt je uitgekozen voor een rol die wat laat zien over wat voor jou op dat moment speelt. Het is bijzonder om te ervaren hoe je diegene of het thema wordt waarin je wordt opgesteld.
Deze dagen vreten alle energie uit je lichaam, gaan in diepgang tot in het bot en veranderen je mindset voor de rest van je leven. Vier dagen na de sessies ( op het moment van het schrijven van deze recensie) dringen de ervaringen nog steeds diep door!”
 
”Vorige week heb ik bij Maaike familie opstellingen gedaan. Het was mooi, best heftig, maar ook helend. Maaike begeleidt fijn. Ze is intuïtief sterk en heeft bergen compassie. Ik doe het graag nog een keer!”