Evenementgegevens

 • Datum:

De kracht van verbonden ademhaling versterkt door de werking van psilocybine & caapi. Deze sessies gaan diep, maar zijn zo zacht en liefdevol. Wees welkom.

Psilocybine is een hallucinogeen bestanddeel uit bepaalde paddestoelen. (Banisteriopis) caapi is een liaan, uit het Amazone-gebied. Samen werken ze om de verbinding met jezelf, de natuur en al dat leeft te versterken. Ze brengen inzichten, helderheid, verruimen je bewustzijn en zijn in staat om de wereld zoals je hem kent opnieuw te ervaren en vorm te geven.

De combinatie met de Verbonden Ademhaling zorgt voor prachtige diepe reizen, waar veel zichtbaar en voelbaar kan worden.
Voor interesse en deelname neem contact met mij op om af te stemmen of deze avond bij jou past.
Er worden ook Verbonden Ademcirkels georganiseerd zonder psilocybine & caapi. Zie hiervoor de agenda.

 

Praktisch
Nadat we overeen zijn gekomen dat deze avond voor jou passend is ontmoeten we elkaar tussen 17.15 en 17.30.
Om 17.30 gaan de deuren dicht.

We nemen de tijd om te landen, de verbinding met onszelf, elkaar en de psilocybine & caapi te ervaren.
Na de inname van de psilocybine & caapi starten we met de eerste ronde verbonden ademhaling.
De intentie is om de ademsessies te verdiepen. De dosis is hier dan ook passend bij.

 

Duur
Je bent welkom vanaf 17.15, de intentie is dat iedereen ‘savonds weer naar huis gaat. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is overnachting mogelijk.

 

Kosten
€110,-

 

Extra informatie
Na afloop krijg je een flesje, met de bij jou passende frequentiemiddelen (White Light & Nieuwetijds Remedies), mee om de reis te integreren in de weken die volgen. De allerliefste Lilian zal samen met mij deze avond verzorgen.

 

Contra-indicaties

 • hart- & vaatziekten
 • psychiatrische klachten
 • gebruik van:
  • antidepressiva
  • anti-epileptica
  • bloedverdunners
  • bloeddrukverlagers
  • beta-blokkers

 

Over Maaike
Wetende en voelende dat waarheden onderhevig zijn aan waarneming, gaat mijn persoonlijke reis over het steeds stiller worden en het steeds meer handelen vanuit zuiverheid. Oftewel steeds meer ruimte maken voor de oneindige energie van liefde.
Ik heb een praktijk in Breda waar ik mij bezig mag houden met natuurgeneeskunde, osteopathie, Theta-healing, systeemopstellingen en ademwerk. Ik ben mama voor een prachtige dochter Aimee. Ben het liefste in de natuur of in de moestuin. Dansen, zingen, bij het vuur zitten en paardrijden passen bij mij.

 

 

Eerdere ervaringen
Ik heb de toevoeging van psilocybine & caapi aan de verbonden ademhaling als bijzonder en intens ervaren. Diepgaand, liefdevol waarbij ik nog in staat was om enige controle uit te oefenen, zodat ik zelf kon bepalen hoe diep of hoog ik wilde gaan. Ik kreeg een helder antwoord op de vraag wat mij op dat moment tegenhield om een volgende stap in mijn leven te zetten. Hierna kon ik de ruimte nemen om dit te doorvoelen en los te laten. Daarna voelde ik voor het eerst in mijn leven wat men bedoelt met “thuiskomen bij jezelf”.
In de veilige setting en door de kundige en liefdevolle begeleiding van Maaike en Lilian kon ik door de voor mij zware stukken heengaan. Nu, een paar dagen naar de sessie, voel ik me nog steeds lichter en meer in mijn lijf.
Ik ben enorm dankbaar voor dit mooie cadeau!
~Anita; juni 2021

Ik ben op reis geweest, op reis met Maaike.
Of eigenlijk mocht ik zelf op reis, bij de ingang liet zij mijn hand los en nodigde mij uit een grote stap te zetten..en op avontuur te gaan.
Ik, de totale controlefreak, heb nog nooit iets tot mij genomen waardoor ik niet meer “zou weten waar ik ben”..maar dit is een heel andere dimensie. Dromen met mijn ogen open, op reis in mezelf. Helder wit licht, ik kon mezelf ècht helemaal voelen.
Zweven op de muziek, lachen met familie die al overgegaan zijn- had ik niet verwacht.
Nu, week later, voel ik nog steeds de verbondenheid met mezelf. Ik voel mezelf.
Heel, geen drama, fijn, licht, onderweg.
Het leven is een avontuur, van moment tot moment.
Vertrouw op het universum, geef je over, ontspan. Dat spoelt door mijn hele zijn!
Dankjewel Maaike, life-changing dit. Zo’n bevestiging, heerlijk
~Verona Corina de Waal; juni 2021