Wanneer we uit balans zijn kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten ontstaan en/of niet herstellen. Wanneer we in balans zijn, daarentegen, kunnen we werkelijk onszelf zijn. Ons lichaam kan ontspannen en herstellen en ons hoofd kan weer tot rust komen.

Met behulp van verschillende technieken (waaronder de Lecher-antenne) onderzoeken we waar de disbalans plaats vind en wat er nodig is om de balans weer terug te vinden.

Dat kan zijn:

  • frequentiemiddelen (Bloesem remedies)
  • Schussler Celzouten
  • fysieke middelen van Sano concept
  • fysieke middelen van Phytonics
  • voedingsadviezen
  • Theta-healing
  • osteopatische technieken
  • etc.

 

Lecher-antenne

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856- 1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht, dankzij de zogenoemde ‘parallelle draden van Lecher’. De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider.

De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel waarop een koperen Lecher transmissieleiding is bevestigd die is voorzien van een maatverdeling. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende golflengtes (frequenties) worden ingesteld. Aan het kunststof plaatje zijn twee handgrepen bevestigd, in één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje. Hiermee kan naar keuze een positieve of een negatieve polariteit worden ingesteld, zodat positieve en negatieve energie, aanwezig in een orgaan, met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om in een korte tijd informatie in te winnen over de energetische toestand van mens, dier, een woning of een verblijf (zoals een stal).

Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, welke zijn opgesteld na langdurig onderzoek van de onderzoeker en leraar Walter Kunnen.

De Lecher-antenne kan met zijn magnetische polen, wanneer afgestemd op de juiste golflengte van een bepaald orgaan, de energiesterkte van dat orgaan bepalen. De mate waarin de energiesterkte afwijkt van de standaard, is indicatief voor de disbalans van het orgaan.

Het is mogelijk om in korte tijd veel informatie te verzamelen over organen, weefsels, ontstekingshaarden, emoties, parasieten bepaalde aandoeningen en nog veel meer met de Lecher-antenne. Ook pijnlijke plekken en blokkades zijn nauwkeurig te lokaliseren.

Na het doormeten met de Lecher-antenne wordt er gemeten wat het lichaam nodig heeft om de balans weer terug te vinden.