Over Maaike

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en in 2012 ben ik begonnen met de opleiding voor osteopathie, dit gaf mij verdieping in mijn vak waar ik al zo lang naar op zoek was. Steeds meer puzzelstukjes vielen hierdoor op hun plek en het is prachtig om te zien wat osteopathie kan betekenen, hoe het kan helpen om het lichaam weer in beweging te brengen.  Ondertussen heb ik enkel nog mijn scriptie te schrijven, aangezien ik daar voor mijn manier van werken geen meerwaarde in zie heb ik besloten om dit uit te stellen tot een moment dat ik daar wel interesse in voel. Wellicht nooit meer.

Hoe meer puzzelstukjes erop hun plek vielen, hoe meer stukjes erbij kwamen. Dit was enkel het begin, het begin van een zoektocht naar nog meer waarheid.

Ondertussen ben ik in opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut, deze opleiding verwacht ik in de zomer van 2021 af te ronden.

‘A healer does not heal you.

A healer is someone who holds space for you

while you awaken your inner healer,

so that you may heal yourself.’

~Maryam Hasnaa

In de jaren daarna is mijn eigen ‘schoonmaakproces’ in sneltrein vaart gegaan, mijn sensitiviteit is hierdoor enkel toegenomen en mijn werk is nu krachtiger dan ooit.

In 2017 heb ik de praktijk uitgebreid met workshops, cursussen en trajecten. Het ontdekken van ieders zelfhelende capaciteiten is mijn grootste missie in mijn werk. Zelfheling gaat voor mij verder dan het fysieke lichaam, het gaat voor mij over ontdekken wie je in wezen bent en ook wie je vooral niet bent. Het gaat om het ontdekken van je eigen waarheid en daarvoor durven te gaan staan.

Het gaat om het loskomen en loslaten van alles dat jou niet meer dient.
Ik ondersteun je graag in deze zoektocht naar alignement, gezondheid en het ontdekken van je eigen potentieel. Wanneer wij in onze kracht staan, is er weinig wat wij niet kunnen bereiken.

In het werk wat ik doe maak ik o.a. gebruik van:

  • holistische fysiotherapie en osteopathische technieken
  • natuurgeneeskunde
  • DNA-/Theta-healing
  • systemisch werk
  • ademwerk
  • werken met plantmedicijnen