Over Maaike

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en in 2012 ben ik begonnen met de opleiding tot osteopaat, dit gaf mij de verdieping in mijn vak waar ik al zo lang naar op zoek was. Steeds meer puzzelstukjes vielen hierdoor op hun plaats en het is prachtig om te zien wat osteopathie kan betekenen, hoe het kan helpen om het lichaam weer in beweging te brengen.  Ondertussen heb ik enkel nog mijn scriptie te schrijven, aangezien ik daar voor mijn manier van werken geen meerwaarde in zie heb ik besloten om dit uit te stellen tot een moment dat ik daar wel interesse in voel. Wellicht nooit meer.

‘A healer does not heal you.

A healer is someone who holds space for you

while you awaken your inner healer,

so that you may heal yourself.’

~Maryam Hasnaa

In 2017 heb ik de praktijk uitgebreid met workshops, cursussen en trajecten voor zelfheling en creatiekracht. Dit omdat ik steeds meer bevestigd werd in het feit dat fysieke klachten ergens anders hun oorsprong hebben liggen.  Ont-dekken van ieders zelfhelende capaciteiten is mijn grootste missie in mijn werk.  Ik ondersteun je graag in je zoektocht naar gezondheid en het ontdekken van je eigen potentieel.

Daarvoor maak ik o.a. gebruik van:

  • holistische fysiotherapie en osteopathie
  • ademwerk
  • meditaties en oefeningen voor zelfheling
  • begeleiding gericht op traumaverwerking
  • DNA-/Theta-healing
  • systeemopstellingen
  • body-dearmouring
  • transformatiebegeleiding
  • Inzicht-dagen
  • Deepest Healing, online trajecten, cursussen en retraites


De 1 op 1 sessie bij Maaike worden gedeeltelijk vergoed vanuit de (aanvullende) verzekering voor fysiotherapie. Lees verder….