Vanaf 1 januari 2019 zijn dit de tarieven voor behandeling:

  • eerste screening, intake, onderzoek en behandeling, 45 minuten €104,5;
    €64,50* (fysiotherapeutische screening, intake, onderzoek en behandeling vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van € 40**
  • vervolgbehandeling op de praktijk, 45 minuten   €67,00
    €27,00* (1 behandeling voor fysiotherapie vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van €40**

*Vergoedingen
Een deel van de behandeling wordt dus vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Hier kunt u zien hoeveel uw zorgverzekering vergoedt. Verwijzing vanuit arts of specialist is niet nodig.

**Verplichte eigen bijdrage
De eigen bijdrage kan, na de behandeling betaald worden. Deze eigen bijdrage wordt NIET vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar, maar valt onder coaching.

 

Let op:Voor 2019 heb ik GEEN contract afgesloten met Zilveren Kruis/Achmea en VGZ  (oa IZZ, IZA, Unive).  Voor de aangepaste vergoedingen en tarieven lees hier verder.

 

 

Betaling met wederdienst
Ben je financieel niet in staat om de behandelingen te betalen, dan is het mogelijk om te betalen met een wederdienst. Denk daarbij aan (biologisch) groente of fruit uit je moestuin,  kluswerk etc.
Neem, van te voren, voor eventuele mogelijkheden contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing. Na afloop van de behandelingen kan ik hier helaas niet meer aan mee werken.

Annuleringsvoorwaarden

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur van te voren. Binnen de 48 uur ben ik helaas genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.

 

Tarieven voor Online consult

€75,- incl BTW (Geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk.)

Vooraf over te maken naar Inzicht in Beweging, NL63INGB0006241127 onder vermelding van naam en datum/tijd van de sessie.